Wie zijn wij?

Wij zijn De Limburgse Tractorvrienden. Na 14 jaar hebben De Limburgse Tractorvrienden een grote verandering doorgemaakt. Lanaken werd verruild voor Maastricht en de mensen die jullie 14 mooie jaren hebben bezorgd zijn er helaas mee gestopt.

Door de steeds strenger wordende regelgeving en de grootte van het evenement werd het organiseren in de huidige vorm, bijna onmogelijk. De beperkingen op het domein Pietersheim en ook de daarbij horende kosten hebben het oude bestuur doen besluiten te stoppen. Mede daarom hebben de nieuwe tractorvrienden onder aanvoering van Eric Bessems doen besluiten naar Maastricht te verhuizen.

De VZW De Limburgse Tractorvrienden werd per 01 maart 2015 ontbonden. Het bestuur en leden van De Limburgse Tractorvrienden willen dan ook bij dezen iedereen bedanken. Deelnemers, sponsoren, handelaren, oude ambachten en allen die ons de afgelopen 14 jaren een warm hart hebben toegedragen. Zonder de vorige tractorvrienden was dit alles nooit mogelijk geweest.

Omdat wij zoveel plezier hebben beleefd aan de afgelopen 18 treffens wilden wij dit evenement niet verloren laten gaan. Het evenement vindt dit jaar plaats op 24 juni 2018. De locatie is: Kasteelhoeve Borgharen (kasteelstraat2 Borgharen,Maastricht).

Wij hopen dat ook dit jaar weer iedereen zoveel plezier mag beleven aan het 19de treffen als aan de 18 voorgaande treffens.


Tot ziens op 30 juni 2019 op ons 19de treffen!


Met ronkende tractorgroet,

De Limburgse Tractorvrienden,